Τρίτη 21 Ιουνίου 2011


Το επενδυτικό σενάριο με Φλωρίδη και δύο ακόμη επιχειρηματίες






Λεπτομέρειες σχετικά με τους επιχειρηματίες που φέρονται να έχουν εκδηλώσει στον Ζήση Βρύζα το ενδιαφέρον τους να επενδύσουν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ δίνει η εφημερίδα "Metrosport" με σημερινό (21/6) δημοσίευμά της.
Σύμφωνα με αυτό ο ομογενής επιχειρηματίας Βασίλης Φλωρίδης, 59 χρονών, ιδιοκτήτης ορυχείων στην Κένυα με τουλάχιστον δύο ακόμη επιχειρηματίες (ο ένας εκ των οποίων είναι ο Δημήτρης Σαχπατζίδης, γιος του Γιώργου Σαχπατζίδη) θέλουν να βάλουν ένα ποσό της τάξης των 5 εκ. ευρώ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Σύμφωνα πάντα με το συγκεκριμένο σενάριο ο Φλωρίδης και οι άλλοι επιχειρηματίες θέλουν να έχουν στην ΠΑΕ εκτός του Βρύζα και τον Θόδωρο Ζαγοράκη, ο οποίος γνωρίζει αρκετά στοιχεία γύρω από την όλη υπόθεση.
Σημειώνουμε βέβαια ότι τόσο ο Ζαγοράκης όσο και ο Βρύζας δεν έχουν πει τίποτα δημοσίως για το συγκεκριμένο θέμα. Μάλιστα, από την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ αυτό που τονίζεται επιτακτικά το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι ότι όποιος θέλει να επενδύσει στον ΠΑΟΚ δεν έχει παρά να βάλει τα χρήματα του στην ΑΜΚ που θα ανοίξει και πάλι σε λίγο καιρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου